Websites problem

Discussion in 'Installation/Configuration' started by kassie, Jun 2, 2007.

  1. kassie

    kassie New Member

    After creating new client...

    I go to website
    http://www.sabres.za.net

    i dont get the default page...

    I also can't login to the mailbox through outlook express
     
  2. Uno

    Uno New Member

    you must create the site beyond (after) the client and must create a user in the domain/site in order to use the mail
     
  3. kassie

    kassie New Member

    I have put it under my clients.

    When i point my browser to www.sabres.za.net i still get the list of domans and so on my apache server...

    Please Help !!!

    anybody
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What's in your Vhosts_ispconfig.conf, and what's the output of
    Code:
    ifconfig
    ?
    Any errors in /home/admispconfig/ispconfig/ispconfig.log? What's the output of
    Code:
    ls -la /root/ispconfig
    ?
     
  5. kassie

    kassie New Member

    Where do i find the Vhosts_ispconfig.conf

    I don't think there are any errors in ispconfig.log, but not to sure. I did a vi of the file.

    Hopefully the lists bellow helps you help me... (Jerry McGuire)


    [email protected]:~# ifconfig
    eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:1A:4D:71:50:D2
    inet addr:10.0.2.41 Bcast:10.0.2.255 Mask:255.255.0.0
    inet6 addr: fe80::21a:4dff:fe71:50d2/64 Scope:Link
    UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
    RX packets:604044 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
    TX packets:4445 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
    collisions:0 txqueuelen:1000
    RX bytes:36664132 (34.9 MiB) TX bytes:1993851 (1.9 MiB)
    Interrupt:17 Base address:0x4000

    lo Link encap:Local Loopback
    inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
    inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
    UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
    RX packets:20310 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
    TX packets:20310 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
    collisions:0 txqueuelen:0
    RX bytes:1019894 (995.9 KiB) TX bytes:1019894 (995.9 Ki



    [email protected]:~# ls -la /root/ispconfig
    total 100
    drwxr-xr-x 9 root root 4096 2007-06-03 16:44 .
    drwxr-xr-x 3 root root 4096 2007-06-02 16:41 ..
    -rwxr-xr-x 1 root root 34542 2007-06-02 16:46 cronolog
    -rwxr-xr-x 1 root root 9673 2007-06-02 16:46 cronosplit
    drwxr-xr-x 12 root root 4096 2007-06-02 16:19 httpd
    drwxr-xr-x 14 root root 4096 2007-06-02 16:46 isp
    -rw-r--r-- 1 root root 8 2007-06-03 16:44 .old_path_httpd_root
    drwxr-xr-x 6 root root 4096 2007-06-02 16:04 openssl
    drwxr-xr-x 6 root root 4096 2007-06-02 16:41 php
    drwxr-xr-x 4 root root 4096 2007-06-02 16:46 scripts
    drwxr-xr-x 4 root root 4096 2007-06-02 16:46 standard_cgis
    drwxr-xr-x 2 root root 4096 2007-06-02 16:46 sv
    -rwx------ 1 root root 9389 2007-06-02 16:46 uninstall
     
    Last edited: Jun 3, 2007
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Depends on your distribution. Somewhere in /etc/apache2/vhosts or /etc/httpd/conf/vhosts or...
     
  7. kassie

    kassie New Member

    Hey Falko,

    Thanks for all the great work on ISP Config.

    Someone has already helped me in another thread.

    The ip address used when seeting up the client's website, was the external ip address. You have to use the internal ip address.

    All is working fine now.

    Thanks Again



    KEEP UP THE GREAT WORK. Can't wait for ISP Config 3
     

Share This Page