Website works without www but not with www

Discussion in 'General' started by RioSif, Jan 24, 2012.

  1. RioSif

    RioSif Member

    Hello there and thanks for your great tuts!
    I installed centos 6.2, nginx and ISPconfig 3 with your perfect server tutorial.
    I made it dns server and after some effort i finily made it setting the dns correctly and make my domains work from my server but until that time i made dns entries and delete then again till it work.
    The same with adding sites with the ISPConfig 3. I added a site then delete it then recreated etc.
    Now i have two sites working with the demo page of ISPConfig 3. At dns they have the same records and at sites panel same settings two. The one works ok with www and without(i redirect www to non-www) but the other doesn't work with www. It returns 404.
    The working site is k00.me, and the problematic one is riosif.gr.
    Here are the configs:
    k00.me:
    named.conf.local
    Code:
    zone "k00.me" {
            type master;
            allow-transfer {none;};
            file "/var/named/pri.k00.me";
    };
    
    pri.k00.me
    Code:
    $TTL        14400
    @       IN      SOA     ns1.k00.me. admin.k00.me. (
                            2012012302       ; serial, todays date + todays serial #
                            86400              ; refresh, seconds
                            7200              ; retry, seconds
                            3600000              ; expire, seconds
                            86400 )            ; minimum, seconds
    ;
    
    ftp 14400 A        79.143.185.124
    k00.me. 14400 A        79.143.185.124
    k00.me. 14400      MX    0   k00.me.
    k00.me. 86400      NS        ns1.k00.me.
    k00.me. 86400      NS        ns2.k00.me.
    localhost.k00.me. 14400 A        127.0.0.1
    ns1 86400 A        79.143.185.124
    ns2 86400 A        79.143.185.124
    webmail 14400 A        79.143.185.124
    www 14400      CNAME        k00.me.
    
    riosif.gr:

    named.conf.local
    Code:
    zone "riosif.gr" {
            type master;
            allow-transfer {none;};
            file "/var/named/pri.riosif.gr";
    };
    
    pri.riosif.gr:
    Code:
    $TTL        14400
    @       IN      SOA     ns1.riosif.gr. admin.riosif.gr. (
                            2012012401       ; serial, todays date + todays serial #
                            86400              ; refresh, seconds
                            7200              ; retry, seconds
                            3600000              ; expire, seconds
                            86400 )            ; minimum, seconds
    ;
    
    ftp 14400 A        79.143.185.124
    localhost.riosif.gr. 14400 A        127.0.0.1
    ns1 86400 A        79.143.185.124
    ns2 86400 A        79.143.185.124
    riosif.gr. 14400 A        79.143.185.124
    riosif.gr. 14400      MX    0   riosif.gr.
    riosif.gr. 86400      NS        ns1.riosif.gr.
    riosif.gr. 86400      NS        ns2.riosif.gr.
    webmail 14400 A        79.143.185.124
    www 14400      CNAME        riosif.gr.
    
    And one more thing i noticed is that i can't see www.riosif.gr from my local computer but when i do an nslookup from my server i get:
    Code:
    [root@ns1 ~]# nslookup www.riosif.gr
    Server:         127.0.0.1
    Address:        127.0.0.1#53
    
    www.riosif.gr   canonical name = riosif.gr.
    Name:   riosif.gr
    Address: 79.143.185.124
    
    Code:
    [root@ns1 ~]# nslookup riosif.gr
    Server:         127.0.0.1
    Address:        127.0.0.1#53
    
    Name:   riosif.gr
    Address: 79.143.185.124
    
    Your help would be priceless! Thank you in advance
     
  2. till

    till Super Moderator Howtoforge Staff HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    ensure that you selected "auto subdomain www" in the second website too.
     
  3. RioSif

    RioSif Member

    Finally it seems that it was a browser catching problem.
    Problem solved but thanks for the reply
     

Share This Page