webroot vs. new site

Discussion in 'Installation/Configuration' started by 0dp, Mar 22, 2013.

  1. 0dp

    0dp New Member

    Hi all,

    I have a new question in line.

    I initially uploaded the hosting website to the /var/www folder without creating a new site. It worked well but I needed to use subdomain through ISPconfig thus I moved the files to a new site I created in ISPconfig. Now when I browse to the URL it shows me the content of var/www instead of linking to the new site /var/www/domain.tld/web/*

    Im unsure what can be the cause of this and how to troubleshoot it.
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Did you create the subdomain in ISPConfig?
     
  3. 0dp

    0dp New Member

    yes I did, and the subdomain works well.

    if I type in subdomain.domain.tld its works fine but the domain.tld links to /var/www instead of the content of /var/www/domain.tld/web

    its only for this one site.

    UPDATE:

    Actually now when I checked up on it again this morning I am meet by

    403 Forbidden
    You don't have permission to access / on this server.

    Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
     
    Last edited: Mar 24, 2013
  4. 0dp

    0dp New Member

    Thanks to the error message I was able to find another post by you mentioning that the permissions could be wrong, indeed they were.

    I did a chmod 755 /var/www/domain.tld/web

    and everything is working now.
     

Share This Page