Webpages not found

Discussion in 'Installation/Configuration' started by p.a, Aug 21, 2009.

  1. p.a

    p.a New Member

    Hello,

    I installed ISPConfig 3.0.1.3 a few weeks ago and I'm just starting to test it.
    I have a problem with my websites. I can't access the web pages apart from index.html. I tried several websites, changed the web pages authorizations to 777 without success.
    Here is what I get when I want to access a page :
    Not Found

    The requested URL /documentation.htm was not found on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    I'm running OpenSuse 11.1.

    Any idea what can cause this ?

    Thanks in advance,

    p.a
     
  2. till

    till Super Moderator

    Make sure that you access the correct site. OpenSuSE is there sometimes a bit picky, i´f it dont work with *, select the IP address instead.
     
  3. p.a

    p.a New Member

    Thanks for the reply.

    I checked the website again.
    I can only see the home page "Welcome...".
    So it doesn't seem to work with *.

    I don't know if it's normal but * was my only choice.
    To test with the IP I had to go to edit server IP and add my server IP.
    Then I recreated a site, selected the IP, but without better result.

    To test I also checked the network configuration in Server config but I don't think it will change anything since it is just the same as the network parameters I had already set via yast.

    Other advices ?

    p.a
     
  4. till

    till Super Moderator

    No advices nescessary as everything works.
     
  5. p.a

    p.a New Member

    Everything works, you may say so if you want...
    But frankly, as long as I can't upload files on the website and have access to them on my web browser, it may work but for what ?

    Not Found

    The requested URL /test.html was not found on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    And believe me, I have not spent only a few minutes on the server installation/configuration. I thought it would be less painful since I could make it with ISPConfig v2.

    So, just testing and asking...
     
  6. till

    till Super Moderator

    Select the IP address for the website and make sure that you upload them into the web directory.
     
  7. p.a

    p.a New Member

    Following yesterdays modification a reboot and maybe a night of calm, now everything works. I can access the pages from all the sites I created even for those with *.

    Patience and perseverance brings its reward.

    Thanks.

    p.a
     

Share This Page