Webmail Login Fails

Discussion in 'Installation/Configuration' started by DaddyFix, Oct 26, 2006.

  1. DaddyFix

    DaddyFix New Member

    Want MY Root? Im going NUTS!

    I wish I knew more about how ISPConfig really works cause I am having a real hard time with the mail server stuff.

    Anyways, I have set Squirrelmail and RoundCube(Testing) IMAP auth to PLAIN.

    but I can't seem to login to mail server from a web client
    RoundCubeLog
    Code:
    IMAP Error: Authentication for xxxx failed (LOGIN): "a001 NO LOGIN failed" in  on line 0
    /var/log/mail.info
    Code:
    Oct 26 14:24:44 xxx imapd[9679]: Command stream end of file, while reading line user=xxx host=xxx.xx [192.168.1.100]
    Oct 26 14:24:50 xxx imapd[9682]: AUTHENTICATE PLAIN failure host=localhost.localdomain [127.0.0.1]
    
    But when I login through ssh I have no problem checking my mail.

    Can someone please point me in some sorta direction.
     
    Last edited: Oct 26, 2006
  2. DaddyFix

    DaddyFix New Member

    Ok... So please tell me if I am right or wrong?

    I CANNOT create my own users with adduser. right?
    I HAVE TO use ISPConfig to create users and Emails. Right?

    I tried to make user within a site I created but now I am locked out of the site completely.
    Code:
    403 Error- Forbidden!
    ????
     
  3. DaddyFix

    DaddyFix New Member

    Ok.. this is crazy. Does anyone have postfix/uw-imap/sasld/ working?

    I'll even give you ROOT! Im lost here... running in circles
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

Share This Page