webmail login error for only one domain

Discussion in 'Server Operation' started by ivanhq, Dec 29, 2008.

  1. ivanhq

    ivanhq New Member

    Hi there

    I'm using ISPConfg 2.2.18 with 3 resellers and about 200 domains. Everything works okay, but a newly created domain does not allow login from webmail.

    I'm using default uebimiau for webmail interface, and it works well with the rest of the domains. The IMAP and POP3 services accept my login and passwd, the /mailuser app works too, but uebimiau gives me next message:

    "You cannot login with the username and password entered."

    Can I check any uebimiau config?

    Thanks in advance

  2. marpada

    marpada New Member

    You should check mail log (/var/log/mail.* ) and definitively UebiMiau configuration.
    Ship Sale
    Last edited: May 13, 2011
  3. ivanhq

    ivanhq New Member

    my /var/log/mail.log only shows this:

    Dec 30 14:20:09 fix1 courierpop3login: Connection, ip=[::ffff:]
    Dec 30 14:20:11 fix1 courierpop3login: LOGIN FAILED, user=ibelmonte, ip=[::ffff:]

    This is because uebimiau is sending a bad login or password, because if i log in via telnet or with an MUA, then it works well.

    Any ideas?
  4. ivanhq

    ivanhq New Member


    Tried with Squirrelmail, and it does NOT work too. wtf??
    Maybe it needs an entry on any auth file which i don't have or something... anyone with this problem?
  5. marpada

    marpada New Member

    Last edited: May 13, 2011
  6. ivanhq

    ivanhq New Member

    Nope, Uebimiau uses the email address as the username. It works for all other domains :-\
  7. marpada

    marpada New Member

    Last edited: May 13, 2011
  8. ivanhq

    ivanhq New Member

    Ooooops, it's working now.
    Don't know if my customer deleted the domain and created it again.... i'm so sorry for the time you dedicated to me. But thanx for all :)

    I will re-open this thread if it happens again.

Share This Page