Webalizer Problem

Discussion in 'Installation/Configuration' started by zimele, Jan 21, 2008.

  1. zimele

    zimele New Member

    Hi Guys

    i've got a slight problem with my webalizer if i go to www.mydomain.co.za/stats on webiste number one and try to authenitacate with my created user it works fine but somehow if i try the same process on website 2, 3. 4, etc it doesn't want to authenticate my users that are being created on each domain

    so in conclusion webalizer is only workin with one site and i have many more sites and i need to be able to get stats for them

    please can you help me

    thanks in advance
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Please run:

    /root/ispconfig/php/php -q /root/ispconfig/scripts/shell/webalizer.php

    do you get any errors that do not start with words like "Truncated line"?
     
  3. Zsolt

    Zsolt New Member

    Hi Till,

    I have got the same problem, and I receive many line with "Truncated line"

    What can I do? What's the source of the error?

    Thank's Zsolt
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    The "Truncated line" is no problem.
    Are all stats directories empty afterwards?
     
  5. Zsolt

    Zsolt New Member

    Hi Falko,

    No, not all. Approx. half of them. Earlier there was no problem with them.

    Zsolt
     
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What's the output of
    Code:
    df -h
    ?
     
  7. Zsolt

    Zsolt New Member

    I'm making the error symptome more expicit:

    I've commented out the following entries in the /ispconfig/script/shell/webalizer.conf

    DNSCache dns_cache.db ==> #DNSCache dns_cache.db
    DNSChildren 5 ==> #DNSChildren 5

    Since then most site's statistics were done. But still there are some where it is not upgraded, only occasionally for some days.

    /dev/sda2 65G 18G 44G 29% /
    tmpfs 1,3G 0 1,3G 0% /lib/init/rw
    udev 10M 52K 10M 1% /dev
    tmpfs 1,3G 0 1,3G 0% /dev/shm

    The first stop happened after a memory expansion and kernel upgrade. (since then I upgraded ISPConfig) Then it was running for 4 days (1-5 January) and for 3 days (1-3 February)

    Now if I run the following:
    /root/ispconfig/php/php -q /root/ispconfig/scripts/shell/webalizer.php

    I got many truncated line and the above lines:

    I leave out the wrong record (49693)
    I leave out the wrong record (56556)

    and it goes through 72 lines /.. record (... ignored) in ... second/

    If I run manually for the missing site
    webalizer -n domain name -s domain name -r domain name -q -T -o /path/web/stats -c /root/ispconfig/scripts/shell/webalizer.conf /path/log/web.log
    it is done successfully

    The missing part of january was not done with the correct path (.../log/2008/01/web.log) 5562 records were ignored in 0,04 seconds.

    I don't know the exact number of sites where statistics are not created. As not all sites are set, is it possible to find it in ISPConfig database?

    Why do not work with DNSCache option in the config file?

    Zsolt
     
  8. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What's the output of
    Code:
    repquota -avug
    ?
     
  9. Zsolt

    Zsolt New Member

    *** Report for group quotas on device /dev/sda2
    Block grace time: 7days; Inode grace time: 7days
    Block limits File limits
    Group used soft hard grace used soft hard grace
    admispconfig -- 265212 0 0 13364 0 0
    web96 -- 311716 1024000 1025024 150 0 0
    web105 -- 7732 102400 103424 552 0 0

    Certainly the output contain many lines, but the above two site's statistics not upgraded.

    Zsolt
     
  10. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Looks ok. Are you sure that the web sites have been visited in the meantime? Because the statistics are updated only when the site in question has been visited. If there's nothing new in the access log, then the statistics don't get updated.
     
  11. Zsolt

    Zsolt New Member

    Hi,

    Yes, the site is visited! As I've written above, If I run manually for the missing site
    webalizer -n domain name -s domain name -r domain name -q -T -o /path/web/stats -c /root/ispconfig/scripts/shell/webalizer.conf /path/log/web.log
    it is done successfully
     
  12. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Hm, I'm running out of ideas... :(
     

Share This Page