web stats problem

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Khorne, Dec 4, 2006.

  1. Khorne

    Khorne New Member

    Hi everybody,

    I've juste installed one website on my ispconfig installation in order to check if all things works well.

    The web stats seems to be not working. After three days, the web stats is still at 0.00. The FTP stats works well. I'm sure that there is some web traffic because I use this site every day.

    Has someone an idea of the probleme origin?
     
  2. Khorne

    Khorne New Member

    Nobody got an idea?
     
  3. till

    till Super Moderator Howtoforge Staff HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    Please check your sysloeg for cron errors in the early morning hours.
     
  4. Khorne

    Khorne New Member

    I've checked my syslog. I've seen no error for the ispconfig cron jobs. :(
     
  5. falko

    falko Super Moderator Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    What's the output of
    Code:
    crontab -l
    ?
     
  6. Khorne

    Khorne New Member

    SHELL=/bin/bash
    PATH=/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin
    MAILTO=root
    HOME=/
    @monthly /etc/webmin/time/sync.pl
    0 10 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/check_mx.php
    30 0 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/logs.php &> /dev/null
    59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/ftp_logs.php &> /dev/null
    59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/mail_logs.php &> /dev/null
    59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/cleanup.php &> /dev/null
    0 4 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/webalizer.php &> /dev/null
    0,30 * * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/check_services.php &> /dev/null
    15 3,15 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/quota_msg.php &> /dev/null
    40 0 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/traffic.php &> /dev/null
    05 02 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/backup.php &> /dev/null
     
  7. Khorne

    Khorne New Member

    I've found the problem. I've made a first installation of ispconfig and the uninstall did not delete correctly all the files. That's why my second installation did not work on the web stats.
     

Share This Page