Web-Server: Offline

Discussion in 'Installation/Configuration' started by AngelDrago, Mar 14, 2007.

  1. AngelDrago

    AngelDrago Member

    Hi Everyone,

    My Web-server services just stoped working as of yesterday i followed some of the recomendation in here with out any luck...

    When i do this .../etc/init.d/apache2 restart i get this...
    Forcing reload of web server: Apache2 ... no pidfile found! not running?

    and when i do this /etc/init.d/apache2 start i get this ...

    Starting web server: Apache2
    and than checking the in the ISP Panel i see this
    When i look at the services it says;

    Web-Server: Offline
    FTP-Server: Online
    SMTP-Server: Online
    POP3-Server: Online
    BIND-Server: Online
    mySQL-Server: Online

    anyone has some idea what maybe happend...

    Thank you
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Please run:

    /etc/init.d/apache2 start

    and then execute the following command and post the output here:

    netstat -tap
     
  3. AngelDrago

    AngelDrago Member

    WOW till this was fast...

    here is the output
    Active Internet connections (servers and established)
    Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State PID/Program name
    tcp 0 0 *:imaps *:* LISTEN 1496/couriertcpd
    tcp 0 0 *:pop3s *:* LISTEN 1519/couriertcpd
    tcp 0 0 *:mysql *:* LISTEN 1577/mysqld
    tcp 0 0 *:pop3 *:* LISTEN 1505/couriertcpd
    tcp 0 0 *:imap2 *:* LISTEN 1477/couriertcpd
    tcp 0 0 *:81 *:* LISTEN 1786/ispconfig_http
    tcp 0 0 *:ftp *:* LISTEN 1946/proftpd: (acce
    tcp 0 0 mail.ultimateres:domain *:* LISTEN 1458/named
    tcp 0 0 localhost.locald:domain *:* LISTEN 1458/named
    tcp 0 0 *:ssh *:* LISTEN 1737/sshd
    tcp 0 0 *:smtp *:* LISTEN 1912/master
    tcp 0 0 localhost.localdoma:953 *:* LISTEN 1458/named
    tcp 0 0 mail.ultimateresou:pop3 ip68-106-128-44.p:64898 TIME_WAIT -
    tcp 0 0 mail.ultimateresour:ssh allprosound.com:4935 ESTABLISHED1967/sshd: [email protected]
    tcp 0 300 mail.ultimateresour:ssh allprosound.com:1137 ESTABLISHED2409/0
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Your Apache doesn't seem to be running. Any errors in Apache's error log?
    What's the output of
    Code:
    httpd -t
    ?
     
  5. AngelDrago

    AngelDrago Member

    Thank you Falko and till but i got it resolved in a other way by redoing the server again...

    But i'm still couriouse how this happend... and i believe when i did an update on the OS thats when the problem started next time i will give a close eye on it to see what it was doing by the upgrade...

    Danke für Ihre Hilfe
    Angel:eek:
     

Share This Page