Web admin "New Site - "next"" button problem

Discussion in 'General' started by Jaac, Nov 24, 2007.

  1. Jaac

    Jaac New Member

    Hi guys

    I did a new Perfect Install 7.10 with ISPConfig yesterday, and installed phpmyadmin and AWstats as extra's. Now i wanna add Roundcube plugin, but whenever i click next on a adding a new website, it only refreshes.

    I click next on the default settings:
    Reseller: Admin
    Customer: No client available
    Hostingplan: Individual settings

    Ive checked the logs in; /root/ispconfig/httpd/logs/ (cause isp is running on https) but i dont see any error messages!

    # access log - - [24/Nov/2007:20:19:15 +0100] "POST /isp_manager/new/web.php HTTP/1.1" 200 2925 - - [24/Nov/2007:20:19:15 +0100] "GET /design/default/style.css HTTP/1.1" 200 3331

    # ssl_engine
    [24/Nov/2007 20:19:15 05648] [info] Connection to child 0 established (server www.example.net:81, client
    [24/Nov/2007 20:19:15 05648] [info] Seeding PRNG with 1160 bytes of entropy
    [24/Nov/2007 20:19:15 05648] [info] Connection: Client IP:, Protocol: SSLv3, Cipher: DHE-RSA-AES256-SHA (256/256 bits)
    [24/Nov/2007 20:19:15 05648] [info] Initial (No.1) HTTPS request received for child 0 (server www.example.net:81)
    [24/Nov/2007 20:19:15 05648] [info] Subsequent (No.2) HTTPS request received for child 0 (server www.example.net:81)
    [24/Nov/2007 20:19:32 05648] [info] Connection to child 0 closed with standard shutdown (server www.example.net:81, client

    # ssl request

    [24/Nov/2007:20:19:15 +0100] SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA "POST /isp_manager/new/web.php HTTP/1.1" 2925
    [24/Nov/2007:20:19:15 +0100] SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA "GET /design/default/style.css HTTP/1.1" 3331

    Other logs arent changed.
    Thanks in advance for any help!
  2. daveb

    daveb Member

    have you created a client yet to assign the web too?
  3. Jaac

    Jaac New Member

    Well, its for adding the webmail Roundcube of my personal domain.
    Shouldn it just be able to be added through admin without a customer?
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    The uebimau webmail package and the function to add websites are two completely different and independant things.

    If you want to add a webiste, you will always have to add a customer first as daveb ponted out.
  5. Jaac

    Jaac New Member

    Ok thanks for pointing out, gonna try that right now.
    --And indeed creating a user fixed the problem


Share This Page