[WARNING] "document_root" not set

Discussion in 'Installation/Configuration' started by MichalK, Jun 5, 2017.

  1. MichalK

    MichalK New Member

    Hello,
    Few months ago, I have installed ISPConfig on my server, created my site, ftp users and everything else without any problems. I have not installed any additional plugins, packages or updates. The problem is, that now, when I try to create another site, no new folders are created. Cronjob queue is empty, without errors or warnings (when I try to manually run server.sh script, there are no error messages). Site is created in the database. When I click on the site's settings, document root is empty. This is my ispconfig.log:

    DEBUG - Calling function 'ssl' from plugin 'apache2_plugin' raised by event 'web_domain_insert'.
    DEBUG - Calling function 'insert' from plugin 'apache2_plugin' raised by event 'web_domain_insert'.
    WARNING - document_root not set
    DEBUG - Processed datalog_id 98
    Calling function 'restartHttpd' from module 'web_module'.
    DEBUG - Restarting httpd: systemctl reload apache2.service
    DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
    DEBUG - Calling function 'check_phpini_changes' from plugin 'webserver_plugin' raised by action 'server_plugins_loaded'.
    DEBUG - Info: php.ini change checking not enabled or not in this minute:
    DEBUG - Found 2 changes, starting update process.
    DEBUG - Calling function 'db_user_insert' from plugin 'mysql_clientdb_plugin' raised by event 'database_user_insert'.
    DEBUG - Processed datalog_id 99
    DEBUG - Calling function 'db_user_update' from plugin 'mysql_clientdb_plugin' raised by event 'database_user_update'.
    DEBUG - Processed datalog_id 100
    DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
    DEBUG - Calling function 'check_phpini_changes' from plugin 'webserver_plugin' raised by action 'server_plugins_loaded'.
    DEBUG - Info: php.ini change checking not enabled or not in this minute:
    DEBUG - Found 2 changes, starting update process.
    DEBUG - Calling function 'db_user_update' from plugin 'mysql_clientdb_plugin' raised by event 'database_user_update'.
    DEBUG - Processed datalog_id 101
    DEBUG - Calling function 'db_insert' from plugin 'mysql_clientdb_plugin' raised by event 'database_insert'.
    DEBUG - Created MySQL database: xxx
    DEBUG - Calling GRANT for xxx with access rw and hosts localhost
    DEBUG - GRANT for user xxx at host localhost
    DEBUG - GRANT ALL PRIVILEGES ON `xxx`.* TO 'xxx'@'localhost' IDENTIFIED BY PASSWORD 'pass' success? yes


    What went wrong? It seems like a permission problem, but I have not touched any permissions to any folder on the server since the initial installation.

    Thanks in advance for your help.
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    The paths udner system > server config > web in ISPConfig are ok?
     

Share This Page