vmware-server-console does not open

Discussion in 'Server Operation' started by Camomille, Apr 11, 2013.

  1. Camomille

    Camomille HowtoForge Supporter

    Hello,

    I have made a fresh install of vmware server 2.02.. on an Ubuntu 10.10 server following your instructions.
    I cannot open the console on port 8333 on my Windows 7 machine. The server is not faulty since I could open the console using IE 8 on an XP machine!
    I don't have IE on my win 7 pc. Using Firefox, I get a " loading " white page.
    Using Chrome, I have the usual "invalid certificate page" followed by an error page "Erreur 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE) ....."

    I've been using vmware for years and certainly installed it about 10 times and never got this problem ;) ;)

    Does anyone have an idea on the origin of this problem? In what direction should I search for a solution ???

    Great thanks in advance.

    Greetings to all.

    Camomille
     
  2. Camomille

    Camomille HowtoForge Supporter

    Solved

    Hello,
    My problem has been solved by inadvertance ;)

    This might been usefull to anyone having same problem.
    I have Firefox, Chrome and IE8 installed on my Win 7 machine. I couldn't use IE 8 for a while since it was automatically crashing after 20 seconds.
    Since I couldn't repair it, I went on Windows update and installed IE9.
    I can now access and use my vmware server console using IE9 and Chrome . I can now access the console using Firefox but it makes some errors later .


    I hope this will ever help someone ;)

    Greetings to all.

    Camomille
     

Share This Page