VMWARE image Debian Perfect setup

Discussion in 'Installation/Configuration' started by sunebeermann, Feb 1, 2007.

  1. sunebeermann

    sunebeermann New Member

    Hi

    I downloaded the debian perfect setup vmware image but when open it on my vmware server and choose Keep and the server starts the screen keeps being blank and i cannot use it. i cant click on it at use this mashine what could this problem be??? I have tryid other images from vmwares site. but the same problem show up any ideer??

    Sune
     
  2. sunebeermann

    sunebeermann New Member

    Hmm

    And another thing, i payid for a membership yesterday on this site so that i could download the vmware files. but when i look at my paypal account it also charge me for something called rapidShare does this have anything to do with the howtoforge membership????

    SUne
     
  3. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    No, rapidshare has nothing to do with howtoforge.
     
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Never seen that. It seems to be a general problem with your vmware installation. Maybe a reinstallation of the vmware software helps. Have you used the vmware server or client to run the vmware image?
     
  5. sunebeermann

    sunebeermann New Member

    Hey

    Hmm i have tryid it on both the server and the player. and it works on the player. but i dont know why the server wont open an imported server.

    Strange i used the howto for vmware on ubuntu from this site.

    could there be anything there?
     
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Does it make a difference if you choose "Create" instead of "Keep"?
     

Share This Page