Virtual Users + Domains With Postfix, Courier + MySQL - Out of Office, Autoreply

Discussion in 'HOWTO-Related Questions' started by amilcar, Feb 19, 2006.

  1. amilcar

    amilcar New Member

    Is possible to add a "Out of Office" or Auto replay function to this How to?
     
  2. falko

    falko Super Moderator

  3. amilcar

    amilcar New Member

    thanks for the help
     
  4. amilcar

    amilcar New Member

    actually, that how to, seems to be diferente, because the domain is alocated inside the transport table, or am I wrong?
     
  5. falko

    falko Super Moderator

    I don't understand the question... :confused:
     
  6. amilcar

    amilcar New Member

    sorry, I was looking to other tutorial, and did think was the same one of your link.
    Have not yet been able to put sqwebmail working cause it only installs a bunch of pictures.
     
  7. amilcar

    amilcar New Member

  8. falko

    falko Super Moderator

    It could work with some modifications.
     
  9. amilcar

    amilcar New Member

    is possible to help me with it? I think it would make this howto 5 stars:)
     
  10. falko

    falko Super Moderator

    You must try to use http://linox.be/index.php/2005/07/13/44/ on top of the setup of my tutorial and keep in mind that my tables have another structure than the ones from the other tutorial. It is also possible that paths etc. differ.

    I can't give you step-by-step instructions here.
     
  11. amilcar

    amilcar New Member

    thanks, I will try, if I succeed I will try to add the steps here.
     
  12. toastmaster

    toastmaster New Member

    I got this working last night

    Hello,

    I was just browsing the posts and saw your question. I hope that I am not being rude by jumping into the middle of the conversation. I successfully installed sqwebmail last night. I haven't had time yet to work with it but here is the info that I used to install. Hope this helps.

    http://workaround.org/articles/ispmail-sarge/#webmail
     
  13. amilcar

    amilcar New Member

    thanks I was able to put sqwebmail working now, did not know it was a cgi script :(
    thanks for the help
     
  14. amilcar

    amilcar New Member

    I was able to add the autoreply in sqwebmail, but how do you enable it? cause I have created and I have send an email to it but it did not work.
     

Share This Page