Virtual directory not working

Discussion in 'Installation/Configuration' started by tristanlee85, Jul 29, 2008.

  1. tristanlee85

    tristanlee85 New Member

    I am trying to configure a virtual directory to my ColdFusion administrator. I currently have this:
    # This is the  virtual directory for CFIDE
    ScriptAlias /CFIDE/ "/var/www/html/CFIDE/"
    <Directory "/var/www/html/CFIDE">
            AllowOverride None
            Order allow,deny
            Allow from all
    When I go to I get a 403, but when I go to it works fine except images won't show and I get a 500 error. I added "index.cfm" to my DirectoryIndex line too.
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Please have a look in the error log of the website to get a detailed error message for the 500er error.
  3. tristanlee85

    tristanlee85 New Member

    When trying to access: I get

    [Tue Jul 29 12:27:49 2008] [error] [client] attempt to invoke directory as script: /var/www/html/CFIDE/administrator/
    When trying to view an image: I get

    [Tue Jul 29 12:30:57 2008] [error] [client] (13)Permission denied: exec of '/var/www/html/CFIDE/administrator/images/adobelogo.gif' failed
    [Tue Jul 29 12:30:57 2008] [error] [client] Premature end of script headers: adobelogo.gif
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Can you try
    ScriptAlias /CFIDE "/var/www/html/CFIDE"

    The problem with your images is that they are inside the /var/www/html/CFIDE directory, so Apache treats them like scripts...

Share This Page