vhost-options won't be saved

Discussion in 'General' started by UncleBenz, Apr 10, 2014.

  1. UncleBenz

    UncleBenz New Member

    Hi all,

    I'm running ISPconfig on Debian Wheezy.

    My configuration consists of one main domain and several subdomains, set up as a vhost. When I try to alter any of the parameters on the option-tab, they won't be saved - upon next opening of this tab, all changes are lost. No error message or something like this will be shown.

    Anyone else facing this issue?


    Uncle Benz
  2. srijan

    srijan New Member HowtoForge Supporter


    which tutorial you deployed for this server?
    Are you using apache or NGINX for this server?

  3. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    The options tab of the subdomain or main domain?
  4. UncleBenz

    UncleBenz New Member

    It's on the subdomain tab - the main domain options tab is working fine.

    I'm using Apache and did not deploy any tutorial, I installed ISPConfig "from scratch" using the install-script


    Uncle Benz
  5. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    I tested it in the current, and there it workks fine. There wre als no bugreports in that function, so it should work in as well, but you can try to update to the rc, maybe it fixes your issue.

    regarding the tutorials, they desribe sthe minimum system requirements for ispconfig and the ispconfig installer is not checking them, so if you did not follow a tutorial, then you are most likely missing a lot of packages and your system will nut function properly. check out the guides on ispconfig.org documentation page.
  6. UncleBenz

    UncleBenz New Member

Share This Page