Users not entering after upgrade

Discussion in 'Installation/Configuration' started by soho, Apr 28, 2009.

  1. soho

    soho Member

    Hi All.

    After upgrading to version 2.2.32 users entered in the ISPConfig can not perform the login webmail, pop and mailuser.

    For ftp access is normal. See logs below:

    Apr 27 21:46:15 dominus pop3d: LOGIN FAILED, [email protected], ip=[::ffff:189.112.xxx.xxx]
    Apr 27 21:46:49 dominus imapd: LOGIN FAILED, [email protected], ip=[::ffff:127.0.0.1]

    Apr 27 21:30:26 dominus.xxxxx.com.br proftpd[6926] dominus.xxxxx.com.br (189-112-xxx-xxx.static.ctbctelecom.com.br[::ffff:189.112.xxx.xxx]): USER hdv1.sergiosouza: Login successful.

    Any help is welcome.

    Users registered before the upgrade work without problems.

    Best regards.
     
    Last edited: Apr 28, 2009
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    You are logging in with the wrong usernames. Users in ispconfig 2 have the form web[ID]_user and they never contain a @ sign.
     
  3. soho

    soho Member

    Thanks for replying Till.

    Users registered before the upgrade work without problems. See the log:

    Apr 28 10:59:41 dominus imapd: LOGIN, [email protected], ip=[::ffff:127.0.0.1], port=[56788], protocol=IMAP
    Apr 28 10:59:41 dominus imapd: LOGOUT, [email protected], ip=[::ffff:127.0.0.1], headers=0, body=0, rcvd=46, sent=336, time=0
    Apr 28 10:59:41 dominus imapd: LOGIN, [email protected], ip=[::ffff:127.0.0.1], port=[56789], protocol=IMAP
    Apr 28 10:59:41 dominus imapd: LOGOUT, [email protected], ip=[::ffff:127.0.0.1], headers=0, body=0, rcvd=59, sent=162, time=0


    The problem are the registered users after the upgrade. They can not access via webmail or pop3, only FTP, but FTP does not use @, but the format [webID].user and this works.

    Apr 28 10:59:13 dominus imapd: LOGIN FAILED, [email protected], ip=[::ffff:127.0.0.1]
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    But you didn't create this user in ISPConfig, did you? Because in ISPConfig 2, user names never contain an @ character.
     
  5. soho

    soho Member

    Last edited: Apr 29, 2009

Share This Page