User unknown in virtual mailbox table

Discussion in 'Installation/Configuration' started by yeronimuz, Apr 5, 2013.

  1. yeronimuz

    yeronimuz New Member

    Hi all,

    I configured a domain server hosting multiple domains.

    I followed this tutorial (perfect server)

    I bought the ISPConfig3 manual and configured mailman as put right there.

    I created some mailing lists and when I try to send a mail to one, I always get a bounce with the following message:

    Normal email traffic is working okay. mailing lists don't.

    I have the following line in my /etc/postfix/transport:
    What am I missing? Do I need to have an MX record pointing lists.mydomain.com to my server? I thought I could relay that locally on the server.

    Thanks for your thoughts.
    Jeroen.
     
  2. monnoliv

    monnoliv New Member HowtoForge Supporter

    Any advice ? I've exactly the same problem...
    Olivier
     
  3. yeronimuz

    yeronimuz New Member

    In the automated message of mailman you are adviced to send emails to <listname>@domain.com.
    I found out that this should be <listname>@lists.domain.com
    That solved it for me. Actually a workaround, because there is still some misconfiguration somewhere. But it's workable.
    Good luck!
     
  4. monnoliv

    monnoliv New Member HowtoForge Supporter

    Thank you.
    Just tried this but it doesn't work for me :confused:. I'll leave it like this until someone solve the bug :D
    bb
     
  5. monnoliv

    monnoliv New Member HowtoForge Supporter

Share This Page