Unknown filter was not added: PHP

Discussion in 'HOWTO-Related Questions' started by justjim, Jul 11, 2006.

  1. justjim

    justjim New Member

    Hello,

    I recently started having this show up in my Apache logs:

    Creating new config (0x818b9a8) for (null)
    Getting safe_mode=0 for 0x818b9a8 (0)
    Merge dir (0x80f4b50) (0x818b9a8)
    Merge dir (0x80f4b50) (0x8189500)
    Merge dir (0x80f4b50) (0x8187128)
    [Mon Jul 10 18:13:34 2006] [error] an unknown filter was not added: PHP
    [Mon Jul 10 18:13:34 2006] [error] an unknown filter was not added: PHP
    [Mon Jul 10 18:13:48 2006] [error] an unknown filter was not added: PHP
    [Mon Jul 10 18:13:48 2006] [error] an unknown filter was not added: PHP
    [Mon Jul 10 18:16:46 2006] [error] an unknown filter was not added: PHP
    [Mon Jul 10 18:16:46 2006] [error] an unknown filter was not added: PHP
    APPLYING (safe_mode)(0)
    APPLYING (safe_mode)(0)
    APPLYING (safe_mode)(0)
    APPLYING (safe_mode)(0)
    APPLYING (safe_mode)(0)
    APPLYING (safe_mode)(0)
    APPLYING (safe_mode)(0)
    APPLYING (safe_mode)(0)
    APPLYING (safe_mode)(0)

    The last two lines repeat hundreds of times over and over.
    I Googled this and saw that it really isn't a concern and that many other people are seeing this too! While everything seems to be working OK, I really don't like the idea of it filling up my log files everyday.

    Does anyone know exactly what it means? Or, better yet, how to make it stop?
    Thanks in advance!

    - Jim
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

  3. justjim

    justjim New Member

    Falko,

    I already tried this it made no difference for either error.
    I am still getting lots of the following two lines in my appache log:

    [error] an unknown filter was not added: PHP
    &
    APPLYING (safe_mode)(0)

    In addition, I am also seeing lots of the following:
    Creating new config (0x8189e20) for (null)
    Getting safe_mode=0 for 0x8189e20 (0)
    Merge dir (0x8102b78) (0x8189e20)
    Destroying config 0x819ced8

    Thanks again!
     
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    You must cahnge the settings in one of your websites so the Chost_ispconfig.conf is rewritten after you changed the value in the config.inc.php file.
     
  5. justjim

    justjim New Member

    What setting do I need to change for one of my sites?
    Thanks!
     
  6. justjim

    justjim New Member

    OK, I changed the alloted size limit for one of my sites and haven't seen the following again:
    Unknown filter was not added: PHP

    However, I am still seeing many occurances of:
    Destroying config 0x818eb40
    Destroying config 0x818c6c0
    Destroying config 0x818a180
    Destroying config 0x8185c10
    Destroying config 0x80f4b50
    Creating new config (0x8102b78) for (null)
    Creating new config (0x818a0b8) for (null)
    Getting safe_mode=0 for 0x818a0b8 (0)
    Creating new config (0x81854d0) for (null)
    Getting safe_mode=0 for 0x81854d0 (0)
    Creating new config (0x818ac60) for (null)
    Getting safe_mode=0 for 0x818ac60 (0)
    Creating new config (0x818c1c8) for (null)
    Getting safe_mode=0 for 0x818c1c8 (0)
    Merge dir (0x8102b78) (0x818c1c8)
    Merge dir (0x8102b78) (0x818ac60)
    Merge dir (0x8102b78) (0x81854d0)
    Merge dir (0x8102b78) (0x818a0b8)
    APPLYING (safe_mode)(0)
    APPLYING (safe_mode)(0)
    APPLYING (safe_mode)(0)
    APPLYING (safe_mode)(0)
    APPLYING (safe_mode)(0)
    APPLYING (safe_mode)(0)
    APPLYING (safe_mode)(0)


    Any idea of what this means or how to make it stop?
    Thanks again for the assistance!

    - Jim
     
  7. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    These are just notices, no errors, so you can ignore them :)
     

Share This Page