Unable to View/Add Databases

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Javatech, Feb 18, 2012.

  1. Javatech

    Javatech New Member

    If I go over to Sites then click "Database" I get..
    Code:
    auth->check_module_permissions('sites'); $app->load('listform_actions'); class list_action extends listform_actions { function onShow() { global $app,$conf; $app->uses('getconf'); $global_config = $app->getconf->get_global_config('sites'); if($global_config['dblist_phpmyadmin_link'] == 'y') { $app->tpl->setVar('dblist_phpmyadmin_link',1); } else { $app->tpl->setVar('dblist_phpmyadmin_link',0); } parent::onShow(); } } $list = new list_action; $list->onLoad(); ?>
    Server: Apache 2.2.15, Centos 6.2, 64bit, ISPConfig 3, MySQL 5.1, PHP 5.3.3
    Client: Firefox 10.0, Fedora 16
     
    Last edited: Feb 18, 2012
  2. falko

    falko Super Moderator

    What's the exact ISPConfig 3 version?
     
  3. Javatech

    Javatech New Member

    It is 3.0.4.3.
     
  4. till

    till Super Moderator

    Seems as if php is not parsed properly on your server. Do all other functions in ispconfig work?
     
  5. Javatech

    Javatech New Member

    Everything else on the server works flawlessly from what I can tell. This does not happen for all users though, some can view/add/edit their databases just fine.
     
  6. till

    till Super Moderator

    Thats strange as I dont see a reason why a page just get parsed sometimes by php. Do the users access ispconfig all trough the same URL or can it be that some of them use e.g. http://yourip/ispconfig while others use http://somedomain:8080/ ?
     

Share This Page