tlsmgr webmail problem, suse 9.3 perfect setup

Discussion in 'Installation/Configuration' started by dschmid, Mar 8, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. till

    till Super Moderator Howtoforge Staff HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    Thats normal. ISPConfig webinterface and webmail must be used with your main domain specified during ISPConfig setup.
     
  2. falko

    falko Super Moderator Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    If you want to change this, you must change the ServerName in /root/ispconfig/httpd/conf/httpd.conf and restart ISPConfig:
    Code:
    /etc/init.d/ispconfig_server restart
     
  3. dschmid

    dschmid New Member

    Okay I changed the line in /root/ispconfig/httpd/conf/httpd.conf from

    Code:
    ServerName mydomain.de
    to

    Code:
    ServerName xxxxx.serverkompetenz.net
    Then I restarted the ispconfig_server and still the same.

    When I try to go https://xxxxx.serverkompetenz.net:81 I get redirected to https://mydomain.de:81.

    Do you think it could be a dns issue?
     
  4. falko

    falko Super Moderator Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    No. Did you replace all occurrences of mydomain.de in httpd.conf?
     
  5. dschmid

    dschmid New Member

    Sorry for my late answer I had setup a second server on debian now to take over this domain and then reinstall this server. I have a problem with my new one but I will create a new thread for this.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page