The Perfect SpamSnake - Ubuntu 8.04 - troubles

Discussion in 'HOWTO-Related Questions' started by teixeira, Nov 13, 2008.

  1. teixeira

    teixeira New Member

    Hello Howtoforge community,

    I set up the The Perfect SpamSnake but i guess the emails are beeing rejected and i don't know why. Here is a tail -f of my mail.log

    What can be the cause of this? This happens for all emails received. I've filled the /etc/postfix/relay_recipients (no ldap) like ([email protected] OK) without brackets and i postmapped it

    Any help will be greatly appreciated.

    Best regards,
    Teixeira
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Does this happen when you send or when you receive emails?
     
  3. teixeira

    teixeira New Member

    First of all, if u allow me, i'll show u how i implemented it or at least try and how i guess is the best way, regarding my low experience.

    Maybe it can help.

    Please see http://imagebin.ca/view/cXWnLd.html

    Regarding the pic above in the link, i only use spamsnake to RECEIVE emails,
    bc its the first box in the higher priority in my DNS server, so from lan people connects to the #2 mailserver (The current main) and when other MTA's send emails to my domain, it goes forcibly first through the #1 MTA which is SpamSnake.

    So i guess SpamSnake role here is just receive mails.


    Thanks for the help.

    Best regards,
    Teixeira
     
  4. Rocky

    Rocky New Member

    Hey,

    Post the content of your Postfix main.cf file.

    Rocky
     
  5. teixeira

    teixeira New Member

    Hi Rocky,

    Here's my main.cf

    Thanks,
    Best regards,
    Teixeira
     
  6. Rocky

    Rocky New Member

    Remove the following from your recipient restrictions and reload postfix.

    reject_unknown_sender_domain

    Do a test and see what happens

    Rocky
     
  7. teixeira

    teixeira New Member

    Hi Rocky,

    I guess you solve my problem.
    As far as i noticed, its working.

    btw, have you any comments to do about "my implementation" of spamsnake? regarding the pic http://imagebin.ca/view/cXWnLd.html

    I'm newbie in Mailservers world, i don't know if my implementation is ok, im using MX priorities to force incoming emails go first into spamsnake and then spamsnake relays it to the final destination...

    Whats your opinion?

    Thanks for all the help everyone provided here.

    Best regards,
    Teixeira
     
  8. Rocky

    Rocky New Member

    Hey,

    Glad we took care of the issue.

    According to your diagram, I have the same exact setup and yours should work too. For a newbie, you're doing a great job, keep it up.

    Rocky.
     
  9. teixeira

    teixeira New Member

    Rocky,

    I guess, i was rash actually i thought it was ok, because in fact i received 2 emails without any problem,but mail log stills showing this:
    Any ideas what the hell is wrong here?

    Thanks,
    Best regards,
    Teixeira
     

Share This Page