Terribly slow

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Art Garfunkle, Sep 3, 2005.

  1. Art Garfunkle

    Art Garfunkle New Member

    Hi,

    I finally got ISPConfig installed and am trying to play with it.

    I'm finding that it takes 30 to 60 seconds to bring up a page (almost any page).

    I'm on an AMD 3000 processer, with 512mb, running Mandriva 10.2.

    Is this "normal"? Is something wrong?

    Thanks,

    AG
     
  2. till

    till Super Moderator

    If this would be normal, i guess nobody will use it :D

    Correct the URL to the controlpanel in the file:

    /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php

    Thats the same problem why you can not see all the images in your previous post.
     
  3. Art Garfunkle

    Art Garfunkle New Member

    Hi till,

    Good point about the speed issue! ;)

    It turned out I didn't have to change the url; but I did have to set up my router to send port 81 to the server.

    I was accessing ISPConfig from another computer on my LAN. To get around the router issue, I was using the server's local ip (192.168.x.x) rather than the hostname.

    It worked; but was very very slow.

    I wouldn't have found the problem without your help!

    Many thanks, :)

    AG
     
  4. boombari

    boombari New Member

    me too :(

    very slow on debian 3.1 :eek:
     
  5. till

    till Super Moderator

    Have you checked the URL in the file /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php?
     

Share This Page