Suse Postfix + Dovecot + ISP Config + smtp Auth; recieving problem!

Discussion in 'HOWTO-Related Questions' started by fatum112, Jan 14, 2006.

  1. fatum112

    fatum112 New Member

    hi,

    i configured my computer onmoste the same as in "The Perfect Setup Suse 10 RC1"

    i only chainged the courier to dovecot..
    now i can send just perfectly..
    but i can not recieve..
    i had the same problem with my old operating system (Ubuntu "breezy")
    the old system was exactly the same as the tutorial (no dovecot, just courier like the setup)

    i can not recieve unless i add a mail allias to the Postfix configuration
    which means if i want for example .com .net domains both with contact & support.. i will get them to the exact same mail box..

    so my question is.. why can't i recieve?
    i can't even recieve localy anymore..

    please help me!

    regards,
    fatum
     
  2. till

    till Super Moderator Howtoforge Staff HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    First its not a good idea to change from courier to dovecot as courier is the most tested and recommended solution for ISPConfig. Thats why the howto uses it ;)

    To your Mail receivinf problem:

    1) Dont edit or use the alis file, the mail accounts where managed by ISPConfig.

    2) Have you created a website and email users / accounts in ISPConfig?

    3) Please post your main.cf here.
     
  3. falko

    falko Super Moderator Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    Do you have ISPConfig installed? What's in your mail log?
     

Share This Page