Successful but nothing on 8080

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Krrose27, May 1, 2009.

  1. Krrose27

    Krrose27 New Member

    Ok so it acts like its succesfull but nothing when i goto the server on 8080

    Code:
    Configuring Jailkit
    Configuring SASL
    Configuring PAM
    Configuring Courier
    Configuring Spamassassin
    Configuring Amavisd
    Configuring Getmail
    Configuring Pureftpd
    Configuring MyDNS
    Configuring Apache
    Configuring Firewall
    Installing ISPConfig
    ISPConfig Port [8080]: 
    
    Configuring DBServer
    Installing Crontab
    Restarting services ...
    Stopping MySQL: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *[ *OK *]
    Starting MySQL: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *[ *OK *]
    Shutting down postfix: * * * * * * * * * * * * * * * * * * [ *OK *]
    Starting postfix: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *[ *OK *]
    Stopping saslauthd: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *[ *OK *]
    Starting saslauthd: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *[ *OK *]
    Shutting down Mail Virus Scanner (amavisd): * * * * * * * *[ *OK *]
    Starting Mail Virus Scanner (amavisd): * * * * * * * * * * [ *OK *]
    Stopping Clam AntiVirus Daemon: * * * * * * * * * * * * * *[ *OK *]
    Starting Clam AntiVirus Daemon: * * * * * * * * * * * * * *[ *OK *]
    Stopping Courier authentication services: authdaemond
    Starting Courier authentication services: authdaemond
    Stopping Courier-IMAP server: imap imap-ssl pop3 pop3-ssl
    Starting Courier-IMAP server: imap imap-ssl pop3 pop3-ssl
    Stopping httpd: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *[ *OK *]
    [Fri May 01 07:50:28 2009] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
    Starting httpd: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *[ *OK *]
    Stopping pure-ftpd: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *[FAILED]
    Starting pure-ftpd: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *[ *OK *]
    Installation completed.
    
     
  2. Krrose27

    Krrose27 New Member

    Please feel free to point and laugh at me....


    Firewall was on

    :smack-head: :smack-head: :smack-head: :smack-head:
     
  3. Slowhand

    Slowhand New Member

    Krrose27,

    I'm not laughing, I have the same issue. How did you turn the FW off?

    Slowhand
     
  4. edge

    edge HowtoForge Supporter

    I think that he is talking about the firewall in his router.

    If not than it would really help if you let us know what firewall you are using.
    Something like "how do I turn the FW off" does not help us.
     
  5. aethereum

    aethereum New Member

    I have the same issue

    I've completed the Perfect Server Setup with Open SuSE 11.1 but there is no page saying "It Works!!" when I point my browser to the local IP, I've checked my router and SuSE firewall and both are disabled. I get no error messages during install, so I'm stuck here.

    Thanks in advance for the help.
     
  6. Slowhand

    Slowhand New Member

    Edge,

    It's whatever firewall was installed in the 'Perfect server' instructions. Bastille I believe.

    Edit: I have just re-read the tutorial and can't see anything about a firewall. Sorry.

    Any other thoughts on why ispconfig isn't appearing @:8080?

    This is my thread: http://www.howtoforge.org/forums/showthread.php?t=35785

    Slowhand
     
    Last edited: Jun 1, 2009
  7. Slowhand

    Slowhand New Member

    aethereum,

    As a total newb myself I hesitate to offer anyone any sort of advice but...

    I'm sure you know the following but if you aren't seeing the 'It Works!' message it probably means Apache isn't running.

    Can you issue the command to restart apache or just restart the whole box?

    On my Ubuntu box it would be either
    Code:
    sudo /etc/init.d/apache2 restart
    or just
    Code:
    sudo restart
    to restart the box.

    Slowhand
     
  8. till

    till Super Moderator

    Post the output of:

    netstat -tap

    and

    iptables -L
     
  9. aethereum

    aethereum New Member

    Hi Till

    This is the output of "netstat -tap"

    Code:
    aethereum:/tmp/ispconfig3_install/install # netstat -tap
    Active Internet connections (servers and established)
    Proto Recv-Q Send-Q Local Address           Foreign Address         State       PID/Program name
    tcp        0      0 localhost:803           *:*                     LISTEN      3171/famd
    tcp        0      0 localhost:10024         *:*                     LISTEN      10763/amavisd (mast
    tcp        0      0 localhost:10025         *:*                     LISTEN      10714/master
    tcp        0      0 *:mysql                 *:*                     LISTEN      10635/mysqld
    tcp        0      0 localhost:dyna-access   *:*                     LISTEN      10790/clamd
    tcp        0      0 *:sunrpc                *:*                     LISTEN      2807/rpcbind
    tcp        0      0 *:ftp                   *:*                     LISTEN      10947/pure-ftpd (SE
    tcp        0      0 *:ssh                   *:*                     LISTEN      3789/sshd
    tcp        0      0 localhost:ipp           *:*                     LISTEN      3206/cupsd
    tcp        0      0 *:smtp                  *:*                     LISTEN      10714/master
    tcp        0      0 localhost:ftp           localhost:33020         TIME_WAIT   -
    tcp        0      0 *:imaps                 *:*                     LISTEN      10856/couriertcpd
    tcp        0      0 *:pop3s                 *:*                     LISTEN      10901/couriertcpd
    tcp        0      0 *:pop3                  *:*                     LISTEN      10878/couriertcpd
    tcp        0      0 *:imap                  *:*                     LISTEN      10833/couriertcpd
    tcp        0      0 *:sunrpc                *:*                     LISTEN      2807/rpcbind
    tcp        0      0 *:ftp                   *:*                     LISTEN      10947/pure-ftpd (SE
    tcp        0      0 *:ssh                   *:*                     LISTEN      3789/sshd
    tcp        0      0 localhost:ipp           *:*                     LISTEN      3206/cupsd
    tcp        0      0 *:smtp                  *:*                     LISTEN      10714/master
    and this is the output of iptables -L

    Code:
    Chain INPUT (policy ACCEPT)
    target     prot opt source               destination
    
    Chain FORWARD (policy ACCEPT)
    target     prot opt source               destination
    
    Chain OUTPUT (policy ACCEPT)
    target     prot opt source               destination
     
  10. aethereum

    aethereum New Member

    Thanks a lot

    It was apache that wasn't running, now all, ok.

    I will post my site to show a working server. :p
     

Share This Page