subdomain problem

Discussion in 'Installation/Configuration' started by drakos, Feb 21, 2006.

  1. drakos

    drakos New Member

    hello all i have installed ISPConfig in a ubuntu 5.10 in a pII 800 .
    the install was pretty much easy,thanks to "ISP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger"".
    with a dsl line ,router-modem-firewall.From the start i have this problem wen i insert in firefox it gets this message --"the operation timed out when attempting to contact"-- i thought it was a dns problem so i cheked out and made the domain and a subdomain to records with's dns servers.
    But the problem is still there..
    so i started to see search , i ssh and i can connect, then i and works then is working to.So i have two problems
    1) i can't
    2) i can't

    can anyone help me go through this?

    --sorry for my English--
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Did you create a web site for and in ISPConfig?
    Do the A records for and point to your public IP address?
    Did you forward port 80 from your router to your ISPConfig server?
  3. drakos

    drakos New Member

    i tried to but when i g oto create a site for this addresses i get a ''mydomain allready exists'' error

    should i uncheck the create mx records from ispconfig?
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    I guess you deleted a website with mydomain and have not emptied the recycle bin. Please check if mydomain is in any of the recycle bins and empty it.


Share This Page