Strange problem.

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Rusonov, Dec 4, 2011.

  1. Rusonov

    Rusonov New Member


    I installed ISPConfig on a new Ubuntu 11.10 server.

    And I have a strange problem:

    Let's say I have 2 ips and
    And I have two domains: and is the main domain for the server. points to and points to

    I have a forum which is hosted like this:
    I added the as a website (not a sub-domain or anything) and the dns record points to

    The problem is that if I type:, it goes to the forum.
    If I type, it goes to the forum.
    If I type it goes to which is hosted on ip.

    We also have a mail server so points to the forum as well.

    How can I avoid it happening? or what did I do wrong?

    Thanks in advance.
  2. Rusonov

    Rusonov New Member

    looks like it happens here too. it goes to a website on a "mail" sub-domain that i'm sure no one added as a website.
  3. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What did you select in the Auto-Subdomain field of the forum website in ISPConfig?
  4. Rusonov

    Rusonov New Member

    In auto-subdomain I selected www.

    Another update is that I added a new subdomain additionally to forum to test something (aka. and what happend is that instead of going to the the forum now, all that stuff goes to the new subdomain.

    I "fixed" the going to the forum by selecting www as auto-subdomain for but and still goes to the new sub-domain I added.

    any ideas?
    Last edited: Dec 5, 2011

Share This Page