Strange filename with accents behaviour

Discussion in 'Installation/Configuration' started by TheRudy, Jun 20, 2019.

  1. TheRudy

    TheRudy ISPConfig Developer ISPConfig Developer

    Hey there, been a while..
    I've got an interesting thing here that is just puzzling me..
    I know using accents is not the best for filename but they are being used and let's not focus on that..
    I have a live site and test site. Test site is a duplicate of live site, using ISPC3, same server of course..
    I've checked the ISPC3 config for both sites, the same, check the actual apache files for both sites, same.
    Checked htaccess and while live has some extra stuff in it, I used test sites htaccess on live and the result is not the same.
    So to rule out any web issues, I tried this via FTP..
    If I upload a file called "éêûôîãõàáÉÊÛÔÎÃÕÀÁ.mp3" on test site via FTP, the file is saved and working via web URL as is.
    If I upload the same file, same FTP settings, the only difference is that this is live site, the result is this: éêûôîãõà áÉÊÛÔÎÃÕÀÁ.mp3
    FTP also returns for live site this: Invalid character sequence received, disabling UTF-8
    It doesn't matter which folder I upload this file on live site, it is always the same result. While on test site, it works as it should.
    Any ideas? I've checked what I could think off to check and everything looks the same to me.
     
  2. TheRudy

    TheRudy ISPConfig Developer ISPConfig Developer

    Okay, it works in FTP on live site however I have to force UTF-8 in FTP. While on test site it is set to auto-detect. What could be causing this?
     
  3. Taleman

    Taleman Well-Known Member HowtoForge Supporter

    How are the .htaccess different on those sites?
     

Share This Page