Statistics problem

Discussion in 'Installation/Configuration' started by CheGuevara, Aug 12, 2006.

  1. CheGuevara

    CheGuevara New Member

    Yeah another webalizer problem here, probably something easy though
    /stats gives 404 not found. /var/www/usage is deffinetely updated and the webalizer stats box is checked. Running FC 5. Any ideas?
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    /var/www/usage is not used by ISPConfig at all.

    You will have to wait at least 24 hours until ISPConfig generates the first webalizer statistics for your site.
  3. CheGuevara

    CheGuevara New Member

    I know that, the site's been up for about a week now.
  4. CheGuevara

    CheGuevara New Member

    anything else I could check, I'd really like to use the stats?
    Thaks for your help!

    Edit: there's nothign about /stats in Vhosts_ispconfig.conf , I am guessing it should be there right?
    Last edited: Aug 13, 2006
  5. freeborn

    freeborn New Member

  6. CheGuevara

    CheGuevara New Member

    I was thinking about that as well, but in your case the statistics weren't there at all right, but /stats as a page worked?
  7. freeborn

    freeborn New Member

    we had the same problem because we use same distro even diff. version.

    try it first then come here again if problem still exist.

    good luck.
    Hurt From Avandia
    Last edited: Aug 16, 2011
  8. CheGuevara

    CheGuevara New Member

    ok will do, thanks

Share This Page