Statistic not working

Discussion in 'Installation/Configuration' started by mzo, Feb 18, 2006.

  1. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Take a look into the access log file which is inside the log folder of a website where stats do not work. Does it contain log lines for yesterday?
     
  2. esezako

    esezako New Member

    yes, contain lines of yesterday.
     
  3. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Try to delete the webalizer.current and webalizer.hist file which are in the webalizer folder of the website. Then run:

    /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/webalizer.php

    to recreate the statistics.
     
  4. esezako

    esezako New Member

    Try this and put the result here. Thanks
     
  5. esezako

    esezako New Member

    No statics create. The files webalizer.current webalizer.history not reconstructed. Why?
     
  6. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Did you got any errors on the shell while the script was run (except of the truncated line messages)?
     
  7. esezako

    esezako New Member

    Maybe this warning

    Warning: Cutting source link field too large
     
  8. esezako

    esezako New Member

    Why not processed various websites?
     
  9. esezako

    esezako New Member

    For any reason various websites not execute the webalizer.

    If execute manually the webalizer work perfectly:


    Code:
    webalizer -n www.mydomain.info -s www.mydomain.info -r www.mydomain.info -q -T -o /home/www/www.mydomain.info/web/webalizer -c /root/ispconfig/scripts/shell/webalizer.conf /home/www/www.mydomain.info/log/web.log

    Why webalizer.php exclude various websites?
     
  10. esezako

    esezako New Member

    Maybe a data corrupt in database ?
     
  11. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Please post this in the ISPConfig 3 forum!
     
  12. esezako

    esezako New Member

    Hi Falko, any idea for my problem?
     
  13. anubix

    anubix New Member

    posted in ispconfig 3 forum

    sorry falko i now reposted in the correct forum, thanks.
     
  14. esezako

    esezako New Member

    Dont know what else I can do. Can anyone help?
     
  15. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    So it works if you run it manually? Stats are created then?

    Do you see any error messages when you run it manually?
     
  16. esezako

    esezako New Member

    yes

    No errors
     
  17. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What's the output of
    Code:
    crontab -l
    ?
     
  18. esezako

    esezako New Member

    Code:
    30 00 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/logs.php &> /dev/null
    59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/ftp_logs.php &> /dev/null
    59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/mail_logs.php &> /dev/null
    59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/cleanup.php &> /dev/null
    0 4 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/webalizer.php &> /dev/null
    0,30 * * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/check_services.php &> /dev/null
    15 3,15 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/quota_msg.php &> /dev/null
    40 00 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/traffic.php &> /dev/null
    05 02 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/backup.php &> /dev/null
    30 3 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/awstats.php &> /dev/null
    
     
  19. esezako

    esezako New Member

    Code:
    30 00 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/logs.php &> /dev/null
    59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/ftp_logs.php &> /dev/null
    59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/mail_logs.php &> /dev/null
    59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/cleanup.php &> /dev/null
    0 4 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/webalizer.php &> /dev/null
    0,30 * * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/check_services.php &> /dev/null
    15 3,15 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/quota_msg.php &> /dev/null
    40 00 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/traffic.php &> /dev/null
    05 02 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/backup.php &> /dev/null
    30 3 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/awstats.php &> /dev/null
    
     
  20. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Looks ok. My guess is that for some reason, cron uses a wrong PATH and therefore cannot find webalizer.

    Can you add this as the first line to your crontab (by running
    Code:
    crontab -e
    )?

    Code:
    PATH=/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin
     

Share This Page