Starting httpd: Syntax error on line 279

Discussion in 'Installation/Configuration' started by brainz, Aug 5, 2007.

  1. brainz

    brainz Member

    Hi Guys,

    Problem with my webserver the httpd will not starts and when i try to start it i get this....

    and what is on line 279 is as follows..

    Please if anyone has any suggestions..

    regards brainz
    Last edited: Aug 5, 2007
  2. brainz

    brainz Member

    Problem Solved !!!!

    Hi Guys,

    I Sorted this one on my own i must be getting good at it...

    What i did is this well this error i got..

    Told me that in the /var/www/ folder the html folder what missing and from my backup server i checked and yes there was a html folder in that directory that was empty...

    So when i recovered this folder i got this error message...
    so what i did is goto ispconfig control panel for the main site and rescreated the the ssl certificate....

    Then the httpd server started normally.....

    Thankgod now i got time to relax on a sunny sunday morning..

  3. brainz

    brainz Member

    there is only one question but...

    why was the html folder in /var/www deleted and why was the deleted or empty...

    could this be because the recently upgraded ispconfig to the latest stable...

    Anyone want to contribute please feel free to....

  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    The ISPConfig update does not delete /var/www and there has nothing changed in the code that generates or deletes the websites from 2.2.14 to 2.2.15. Do you have any records in your database in isp_isp_web where web_host and web_domain are both empty?
  5. brainz

    brainz Member

    Hi till,

    Thanks for the response...

    Just checked what you requested i checked and in the ispconfig database all is complete... there are no web_host and web_domain that are empty...


Share This Page