SSL down on 2 sites

Discussion in 'ISPConfig 3 Priority Support' started by domtom, Apr 27, 2018.

  1. domtom

    domtom New Member HowtoForge Supporter

    Hello
    Notice I French (so sorry for my English) and not a developper so doesn't know Linux or how to access to the code.
    I have dedicated server and ISPConfig 3.1 install on it till 2 or 3 years.
    Till yesterday, the principal site www.virtualmagie.com lose is SSL (expire).
    So in the panel, I delete it and recreate another one. And after save it, the site go directly to the the first one alphabetic order one of the server (same thing for agencejoseph.com).
    I try to uncheck the SSL + Encrypt cases but no change.
    I still have this error message :
    Code:
    CONFIGURATION ERROR
    27-04-2018 01:28 :
    Job for apache2.service failed because the control process exited with error code. See "systemctl status apache2.service" and "journalctl -xe" for details.
    What are the SIMPLE solutions for me?
    Regards
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    This happens when the new site got no SSL. Was the old ssl cert a letsencrypt ssl cert as well?

    First,you have to find out why apache is failing to start. use the commands mentioned in the error message and take a look into the global apache error.log file.
     
  3. domtom

    domtom New Member HowtoForge Supporter

    As I told I not a dev so I couldn't answer! :(
    Same thing. I have no clue how to do that.
    It is possible you do that for us?
    For what budget?
    You can contact through private message of course.
     
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

Share This Page