SSL certificate issue

Discussion in 'Installation/Configuration' started by avanmessen, Aug 26, 2008.

  1. avanmessen

    avanmessen New Member


    I' ve re-installed my ISPConfig setup and obviously did something wrong.
    I would love to fix it but don' t want to take any chances, so I' d rather
    ask than making things worse !

    I' ve bought myself a nice SSL certificate to secure connections to the
    config panel and the webmail, so far so good. But when I try to connect
    to the mailuser login, I get an error message ...

    Server is
    SSL certificate is bought on that name
    Control panel login and webmail work fine

    I get an error message saying that uses a self signed
    certificate. How come I only get this when trying to access the mailuser
    login and not when connecting to the control panel or the webmail ?

    All should be on, not I suppose ?
    How can I fix this ?

  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Where did you install your cert? The certificates for the ISPConfig control panel on port 81 are in /root/ispconfig/httpd/......
  3. avanmessen

    avanmessen New Member

    Here' s where I put the certificate.
    It worked fine on my previous setup
    but then I only used www as hostname.
    Guess this time I put web1 as hostname
    at some point ?

  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    You might have to put the key file there too. Also have a look in the httpd.conf file in these directories and replace web1 with www.

Share This Page