SSL and sub domain does'nt want to work

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Oitsuki, Nov 23, 2018.

  1. Oitsuki

    Oitsuki Member

    Hello,

    I try different solution to activate my subdomain with ssl inside Isp. It does'nt work.
    I dont undestand why
    CGI => X
    SSI => X
    SuEXEC =>X
    Auto-Subdomain =>None
    SSL => does'nt want
    Let's Encrypt SSL => does'nt want
    PHP =>PHP-FPM

    How to resolve this point ?
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

  3. Oitsuki

    Oitsuki Member

    Thank you @till
    My log

    Code:
    2018-11-23 12:45:41,476:DEBUG:certbot.main:Root logging level set at 30
    2018-11-23 12:45:41,477:INFO:certbot.main:Saving debug log to /var/log/letsencrypt/letsencrypt.log
    2018-11-23 12:45:41,477:DEBUG:certbot.main:certbot version: 0.10.2
    2018-11-23 12:45:41,477:DEBUG:certbot.main:Arguments: ['-q']
    2018-11-23 12:45:41,478:DEBUG:certbot.main:Discovered plugins: PluginsRegistry(PluginEntryPoint#webroot,PluginEntryPoint#null,PluginEntryPoint#$
    2018-11-23 12:45:41,488:INFO:certbot.renewal:Cert not yet due for renewal
    2018-11-23 12:45:41,491:INFO:certbot.renewal:Cert not yet due for renewal
    2018-11-23 12:45:41,494:INFO:certbot.renewal:Cert not yet due for renewal
    2018-11-23 12:45:41,497:INFO:certbot.renewal:Cert not yet due for renewal
    2018-11-23 12:45:41,500:INFO:certbot.renewal:Cert not yet due for renewal
    2018-11-23 12:45:41,500:DEBUG:certbot.renewal:no renewal failures
    my dns :
    Inside my domain.com I create a A entry wi this element to create my subdomain
    Hostname : demo.mydomain.com.
    ttl : 3600
    Active

    Note : mydomain.com works in ssl and let encrypt without problem
    ownercheck is declared
     
  4. Oitsuki

    Oitsuki Member

Share This Page