Squirrelmail login problem

Discussion in 'Server Operation' started by bschultz, May 6, 2007.

  1. bschultz

    bschultz Member

    For the last three days, I haven't been able to login to Squirrelmail. I get a:

    error.

    I am able to login with Outlook without a problem. Any ideas?

    Thanks.

    Brian
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Are there any errors in the mail log?
     
  3. bschultz

    bschultz Member

    No errors...in fact, the log says that I logged in:

    I should add that I can't use IMAP in Outlook, just pop3.
     
    Last edited: May 7, 2007
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Then your IMAP server might be misconfigured. Which IMAP server do you use? Which distribution?
     
  5. bschultz

    bschultz Member

    I'm running the perfect setup for Etch. SMail worked fine up until late last week. I did some tweaking of the php.ini for some other things I was working on, and I wonder if I messed up the sessions for SMail.

    I installed the ISPConfig package of SMail this morning, and all works fine. I'd rather fix the original install (which I compiled) since I don't want to have to use port 81 and I don't want to have to use the full email address for the login. I've checked the SMail docs about sessions and didn't find any help.

    Brian
     
  6. bschultz

    bschultz Member

    Stupid me...I put a trailing slash (/tmp/) as my session directory! That was kinda dumb! All fixed, now.

    Brian
     
  7. bschultz

    bschultz Member

    OK...now I'm confused. I haven't changed anything in the setup this afternoon, and now, I can't login to SMail anymore. Same error message. This is dumb!
     

Share This Page