Spamassassin not working on multiserver setup Debian

Discussion in 'Installation/Configuration' started by alecvannoten, Apr 12, 2013.

  1. alecvannoten

    alecvannoten New Member

    Hi guys,

    I setup a multiserver environement using ispConfig 3 on Debian 6.

    With a dedicated mail server with spamassassin installed.

    When I look at the 'source code' in apple mail, the mails I receive don't state anything like X-SPAM etc

    sample:

    Code:
    Return-Path: <nikagg@toad.net>
    Delivered-To: xxxx@xxxx.xxxxx
    Received: from 220.231.69.26 (unknown [220.231.69.26])
    	by mail01.xxxx.xxxxxx (Postfix) with SMTP id 53F014008C
    	for <xxxx@xxx.xxxxx>; Fri, 12 Apr 2013 10:51:27 +0200 (CEST)
    Received: from unknown (HELO 17qtb) ([160.239.164.222])
    	by localhost with ESMTP; Thu, 11 Apr 2013 15:51:30 +0700
    Message-ID: <001f01ce3691$4fcfcf60$a0efa4de@Taichinhthuy17qtb>
    From: "Polly Washington" <nikagg@toad.net>
    To: <xxxx@xxxx.xxxxx>
    Subject: Score a success in intimate life
    Date: Thu, 11 Apr 2013 15:39:28 +0700
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain;
    	format=flowed;
    	charset="windows-1250";
    	reply-type=original
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1437
    
    How to regain your life http://sedaofset.com/button.html
    Can you guys please help me howto set this up correctly as I don't find any good answers?

    thanks in advance!
     

Share This Page