spam mails not going to junk folder.

Discussion in 'Installation/Configuration' started by pawan, Jun 1, 2011.

  1. pawan

    pawan New Member

    It was working alright till recently, but now I am observing that the SPAM mails are being delivered to inbox.

    Move SPAM mails to Junk Directory is also "checked".

    what I need to correct to restore the earlier position.
     
  2. till

    till Super Moderator

    What have you changed, reconfigured or installed on your server right before the problem started?
     
  3. pawan

    pawan New Member

    spam mails not going to junk folder

    You are right, I found the problem, but not the reason.

    I have changed the spam policy form "Normal" to "Non Paying"

    It's working alright in "Normal" but not in "Non Paying.

    The setting for Normal
    Policy Tab - All fields set to 'No'
    Quarantine Tab - All fields 'Blank'
    Tag Level Tab -
    Spam Tag Level -1
    Spam Tag Level2 - 4.5
    Spam Kill Level -50
    Spam DSN Cut off level - 0
    Spam Modifies Subject - Yes
    Spam Subject Tag - Blank
    Spam Subject Tag2 - ***SPAM***

    The setting for Non Paying
    Policy Tab - All fields set to 'No'
    Quarantine Tab - All fields 'Blank'
    Tag Level Tab -
    Spam Tag Level -1
    Spam Tag Level2 - 4.5
    Spam Kill Level -7
    Spam DSN Cut off level - 0
    Spam Modifies Subject - Yes
    Spam Subject Tag - Blank
    Spam Subject Tag2 - ***SPAM***

    Under email mail box send spam to spam box is selected in both cases, but in the later that is 'Non Paying' neither the mail subject is modified or sent to spam box.
     
  4. till

    till Super Moderator

    In the nonpaying policy, the spam filter is running but modifying the subject is disabled. If you want to enable it, make sure that all select fields on the first tab of the spamfilter policy settings are set to "No" like they are set in the normal policy.
     
  5. pawan

    pawan New Member

    spam mails not going to junk folder

    But I have done exactly that and I have mentioned the same that in my reply under Non-Paying Policy - the Policy Tab(you call it first Tab) - all fields are set to 'No' as in the Normal Policy.

    Pardon me, if I am wrong.

    Regards.
     

Share This Page