some Webs are linked to two customers

Discussion in 'General' started by luchs3, Sep 29, 2007.

  1. luchs3

    luchs3 New Member


    I've installed the 2.2.16 version and added Customers and users, but now I found out, that one customer is linked to webs which aren't his.
    These Webs are also linked to the correct customers.

    I tried to move the Webs to the correct customers and I don't get any Error.
    But the Webs are still linked to the same customer.

    In which table is the link between the customers and the webs?
    Can I simply correct this issue in the Table?
  2. Hans

    Hans Moderator ISPConfig Developer

  3. luchs3

    luchs3 New Member

    I updated the system now to the lates version, but the sites are still linked to two customers and I can't solve this just with the 'move Site' Tool.

    I need a little instruction of the customer - web table structure.
    I've already looked into the tables but I can't find the one whrere the webs are linked to the customers.
    Last edited: Sep 30, 2007
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    2.2.17 has a fix that prevents this problem in future but it cxan not repair corrupted databases.

    The webs are linked trough the table isp_dep to the customers.

    isp_dep.parent_doc_id = isp_isp_kunde.doc_id
    isp_dep.parent_doctpye_id = isp_isp_kunde.doctype_id


    isp_dep.child_doc_id = isp_isp_web.doc_id
    isp_dep.child_doctpye_id = isp_isp_web.doctype_id

Share This Page