Some users can't load any websites

Discussion in 'General' started by Thomas Jensen, Jun 3, 2010.

  1. Thomas Jensen

    Thomas Jensen New Member

    Hi all :)

    Today the phone started ringing, and then again and again. I have no clue why, but some of my users can't access my websites. They report that the browser just keeps loading forever. I've made one them do a ping, to check DNS, and nothing wrong there.

    So far I've restarted apache and clamav, but still facing problems. Some users have no problems at all, and i don't either. The apache log doesn't show anything unusual.

    Thanks in advance!
     
  2. ivomendonca

    ivomendonca Banned

    Maybe got banned verify iptables.
    Sometimes I have the same problem, from my isp(home) e see all my sites but from other isp dont resolve any domain.
     
  3. Thomas Jensen

    Thomas Jensen New Member

    Okay.. Can you be more specific? What should i try? It's lots of users..
    I've been in contact with one of them, and he had no problem reaching a FTP account.
     
    Last edited: Jun 3, 2010
  4. ivomendonca

    ivomendonca Banned

    Cant help you, maybe change mydns to powerdns! i dont realy know maybe a problem in your resolv.conf (ip inside is blacklist)
     
  5. Thomas Jensen

    Thomas Jensen New Member

    I use an external DNS server, but it isn't the DNS, as one of the users has already tried to make a ping and got the right IP :(
     
  6. damir

    damir New Member

    Ask a customer to do a traceroute to your webserver IP.

    *nix:

    traceroute ip.add.re.ss or domain

    Windows:

    Start/Run, type cmd and than type:

    tracert ip.add.re.ss or domain

    Try to visit the sites from different ISP's, it could be a routing problem.
     
  7. Thomas Jensen

    Thomas Jensen New Member

    Okay, I've done that, but there seems to be no problem at all..
     
  8. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Maybe it's a firewall issue? What's the output of
    Code:
    iptables -L
    ? Do you use fail2ban?
     
  9. Thomas Jensen

    Thomas Jensen New Member

    The output:
    Yes i use fail2ban.
     
  10. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Can you switch off your firewall and fail2ban for testing purposes? Do the problems still exist then?
     
  11. ivomendonca

    ivomendonca Banned

    Dont need a custumer just change your (local pc) tcp/ip dns server and try diferent isp´s.
     
  12. Rapid2214

    Rapid2214 New Member

    Could it be a broswer related issue or an ISP?
     
  13. ivomendonca

    ivomendonca Banned

    The first question or my last answer ?
     
  14. Thomas Jensen

    Thomas Jensen New Member

    I've already tried that, but with no changes :(
     
  15. ivomendonca

    ivomendonca Banned

    Write here two domains, one that work and other´s that dont work.
     
  16. Thomas Jensen

    Thomas Jensen New Member

    It's all domains on my server, and any other server at Hetzner I've found out, which the specific users can't access. So it doesn't look like my problem, but Hetzner hasn't confirmed it yet.
    To domains (different servers): http://spilcomputer.dk (mine) and http://arwo.dk (other server at Hetzner).
    Two domains which work? http://google.dk and http://facebook.com ;-)
     
  17. ivomendonca

    ivomendonca Banned

    I asked one that not work with your users.
    And One that work, are you facebook.com owner ?

    Anyway dns is ok. Maybe you shoud ask to your clients the current dns(ADSL) e try from there.
    Maybe just a failtoban or some website config is those domains.
     

Share This Page