[SOLVED] Problem running /usr/local/ispconfig/server/server.sh

Discussion in 'Installation/Configuration' started by nicocolt, Apr 14, 2015.

  1. nicocolt

    nicocolt New Member

    Hello all,

    I have an issue when running /usr/local/ispconfig/server/server.sh
    Here is the output of the command:
    libkmod: ERROR ../libkmod/libkmod.c:554 kmod_search_moddep: could not open moddep file '/lib/modules/3.14.32-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep.bin'
    Failed to load mptctl
    sh: -c: ligne0: Caractère de fin de fichier (EOF) prématuré lors de la recherche du « " » correspondant
    sh: -c: ligne1: Erreur de syntaxe : fin de fichier prématurée

    It seems that there is some missing modules or something like this, but i don't know how to solve this issue. I have ISPConfig running on a Debian 7.8 version on a soyoustart server (OVH).

    Any help would be helpfull.
    Many thanks to you
    Best regards,
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Seems as if your provider installed the tw_cli and mpt-status raid driver tools for a hardware raid but your system is not using a hardware raid so the commands fails when ISPConfig is calling them. If you dont have a hardware raid, then just rename the commands:

    mv /sbin/tw_cli /sbin/tw_cli_bak
    mv /sbin/mpt-status /sbin/mpt-status_bak
    nicocolt likes this.
  3. nicocolt

    nicocolt New Member

    Hello Till,

    Thanks for your reply, seems to be working. You're right, I have soft raid and not a hardware raid,
    Many thanks for your help ;)


Share This Page