[SOLVED] "Monitor" info not being actualized

Discussion in 'General' started by j.kaspar, Sep 28, 2017.

  1. j.kaspar

    j.kaspar New Member

    Hi, in v 3.1.6, recently updated to 3.1.7, the data in "Monitor" tab - overview, disk usage etc., are already a few days old. After update to 3.1.7, it still shows version 3.1.6 in the overview. The cron job running server.sh does run normally and without any errors. It shows only "finished" if run manually. Could someone please help?
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    It is possible that cron 'lost' the cronjob even if it is there. To fix that, run:

    crontab -e

    as root to edit the root crontac, add a # in front of the server.sh cronjob. save the crontab. Then do the same steps but remove the # again. After you did that, wait a few hours and check if the monitor data is updated again.
     
  3. j.kaspar

    j.kaspar New Member

    Till, thank you for reply. I did as you suggested, left overnight, but unfortunatelly, nothing has changed. I went through the logs, but saw nothing suspicious. Is there something, that could stop the server.sh script from doing what it is supposed to do, while not producing any errors?
     
  4. ztk.me

    ztk.me ISPConfig Developer ISPConfig Developer

    did you enable loglevel => debug in ispconfig?

    there are a couple of issues leading to that, can't remember them unfortunally but usually it was either lock file not removed,
    cron-service not running uhm dunno what else.
     
  5. j.kaspar

    j.kaspar New Member

    Thank you for help. There really was an old .ispconfig_cron_lock file left in /usr/local/ispconfig/server/temp
    I removed it, and it is working again.
     

Share This Page