[SOLVED] ISPConfig 3.1.5 Nginx directives for MediaWiki

Discussion in 'ISPConfig 3 Priority Support' started by ktownmods, Jul 12, 2017.

  1. ktownmods

    ktownmods New Member HowtoForge Supporter

  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Take a look at the error.log of the website to find out what the reason for the 500 error is.
     
  3. ktownmods

    ktownmods New Member HowtoForge Supporter

    I fixed an error with the php7.0-fpm.sock
    And now i have a blank page at https://wiki.ktownmods.de and nothing in error log
     
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Which error did you had with the socket file?

    Put a php test file, e.g. info.php, in the website root with:

    <?php
    phpinfo();
    ?>

    inside and check if that works.
     
  5. ktownmods

    ktownmods New Member HowtoForge Supporter

    The path to the socket file was wrong and after i added the right path the blank page comes
    I try this with php second
     
  6. ktownmods

    ktownmods New Member HowtoForge Supporter

  7. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Never seen that ISPConfig used a wrong socket path. What was the old path? My guess is that your change now caused the white page.
     
  8. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Seems to work now, at least I see the info.php output.
     
  9. ktownmods

    ktownmods New Member HowtoForge Supporter

    Yes now i see the info.php but on https://wiki.ktownmods.de the error.log says

    Code:
    2017/07/12 11:57:20 [error] 14619#14619: *10 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Fatal error:  Uncaught Exception: /var/www/clients/client0/web4/web/skins/Vector/skin.json does not exist! in /var/www/clients/client0/web4/web/includes/registration/ExtensionRegistry.php:99
    Stack trace:
    #0 /var/www/clients/client0/web4/web/includes/GlobalFunctions.php(155): ExtensionRegistry->queue('/var/www/client...')
    #1 /var/www/clients/client0/web4/web/LocalSettings.php(131): wfLoadSkin('Vector')
    #2 /var/www/clients/client0/web4/web/includes/WebStart.php(126): require_once('/var/www/client...')
    #3 /var/www/clients/client0/web4/web/index.php(40): require('/var/www/client...')
    #4 {main}
      thrown in /var/www/clients/client0/web4/web/includes/registration/ExtensionRegistry.php on line 99" while reading response header from upstream, client: 87.145.236.44, server: wiki.ktownmods.de, request: "GET / HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/run/php/php7.0-fpm.sock:", host: "wiki.ktownmods.de"
    
     
  10. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    As far as I can see, the error is a missing file in MediaWiki.
     
  11. ktownmods

    ktownmods New Member HowtoForge Supporter

    I try to fix it now i message you when done
     
  12. ktownmods

    ktownmods New Member HowtoForge Supporter

    I forgot to install the skins over git (onyl downloaded) xD
    And now it works
    Thank you
     

Share This Page