Site says name is taken..

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Ariana, Aug 30, 2008.

  1. Ariana

    Ariana New Member

    Hi sorry this is probably going to be a bad question but i am confused I have just installed ispconfig on i setup the dns and everything and now i tried to add a site and client for and it says is taken by a site or some error like that .... there are no other sites i just want to add one for the main/host site on the 1 ip then shared ip host anyone else i add..please help sorry if i left out any needed information.
  2. edge

    edge Active Member Moderator

    I guess you already added the domain once, and than deleted it again.
    Ifso, have a look at the ISPconfig's "Recycle Bin", and delete or recover the domain from it.
    Please note that ISPconfig does have more than one "Recycle Bin", so make sure you empty all of them!
  3. Ariana

    Ariana New Member

    Ok i emptied recycle bin i added the site and to test it i went to the web-ftp thing it had and it says unable to connect as web5_admin (and yes i typed in the same password as i did when making the site) also goes to apaches default apache2-default/index.htm instead of wherever ispconfig is supposed to put it
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What's in your Vhosts_ispconfig.conf?
  5. rutame

    rutame Member


    The same thing occurrs to me. And i believe that is because I named to server (hostname then when i try more subdomains (co-domain) i have errors, but if you add an new site then you can add subdomains. This trick said me it falko.

    Thanks a lot.

Share This Page