Simple Machines Forum package?

Discussion in 'General' started by mini14, Oct 21, 2010.

  1. mini14

    mini14 New Member

    Howdy,

    Has anyone here installed the Simple Machines forum package on an ISPConfig server? (Perfect Server + CentOS 5.5 is what I've got)

    Any tricks or tweaks needed or is it a straight-up install?

    TIA for any input!
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    As it is using PHP and MySQL, I don't see any reason why it shouldn't work. :)
     
  3. mini14

    mini14 New Member

    Thanks Falko,

    That was my line of reasoning as well but sometimes these packages use off the wall libraries and such so I thought it better to ask if anyone had any first hand experience with this package.

    As always I appreciate your time and input!

    Larry
     
  4. gelljohn

    gelljohn New Member

    simple machine forum

    Has anyone here installed the Simple Machines forum is anyone installed on server.
     
  5. mini14

    mini14 New Member

    I installed Simple Machines a few days ago and it went smooth as silk.
     
  6. Malc

    Malc New Member

    I am having trouble with SMF on a "Perfect Setup Ubuntu 10 server"

    It runs fine but am unable to install packages.
     
  7. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What exactly is the problem?
     
  8. mini14

    mini14 New Member

    I haven't attempted to add any packages to my installation as of yet..just the bone stock installation.
     

Share This Page