Server table missing in DBISPCONFIG after adding a new slave to multiserver setup

Discussion in 'Installation/Configuration' started by webguyz, Oct 13, 2016.

  1. webguyz

    webguyz Member HowtoForge Supporter

    I added an offsite Debian 8 server slave to my multiserver setup and had no problems adding this new server to my master. I checked the dbispconfig db just out of habit and noticed the table server was missing. All the other tables seemed to be there and I had clients in the client table but no server table.
    I uninstalled from master and then uninstall.php at server and made sure the dbispconfig db was deleted during the uninstall.
    I installed and successfully joined the 3.1 master but when I checked dpispconfig the server table was not there. Checked all my other slaves and they all have a server table which contains their name.
    Everything seems to be working ok. The slave connects to master and communicates and I can create a website on that slave, but afraid to use this machine because its not 'right' and different then the other slaves.

    Is this a problem?
  2. webguyz

    webguyz Member HowtoForge Supporter

    ok, I can see it if I log in using a program called Sysyog which is a 3rd party MySQL administration program, but in PhpMyadmin I do not see it.
    Just plain weird.
  3. Jesse Norell

    Jesse Norell Active Member

    phpmyadmin only shows the first 50 tables, make sure you look on the second "page" of tables for that.

Share This Page