Server setup Problem.

Discussion in 'Installation/Configuration' started by nirjhor, Aug 28, 2013.

  1. nirjhor

    nirjhor New Member

    I am a newbie on server. I am trying to make a home server.
    But I failed every time. At first I thought that I might have done something wrong. But it seems there is something wrong with the tutorial.

    I have followed every step of :

    The Perfect Server - CentOS 6.4 x86_64 (Apache2, Dovecot, ISPConfig 3)

    Now I have a Linksys router running DHCP server.
    And I have also set a static IP to my server. Which is
    The ports ar also open so I can browse from outside.

    What I want is making a server on:

    Make my server nameserver:,

    And also host website on:

    But whenever I go to: or , the page is same with Apache HTTP Test Server Page.

    But after completing the installation by following the tutorial, I cannot seem to run it.

    The Squirrel Mail is also not working. Every time when I login with mailbox credentials created from ISPconfig3, a error message shows. "ERROR: Connection dropped by IMAP server."

    Whenever I add a Site from ISPConfig 3, The server doesn't go to its directory. Instead it goes default page for my server(showing apache Http server test page)
    Last edited: Aug 28, 2013
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    select the ip address in the website settings instead of *, if it is not listed there, add idd under system > server ip. If your server is behind a router, use the internal Ip and not the external ip.
  3. nirjhor

    nirjhor New Member

    I just did what you suggested. still no luck.

Share This Page