Server not running commands

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Rapid2214, Jul 30, 2010.

  1. Rapid2214

    Rapid2214 New Member

    Having a slight problem. I've noticed that nothing has been creating on my server (web users, dns files, etc..), so before i posted on here i wanted to have a look round for anything obvious...
    In the sys_datalog i found many records like this:
    3 	3 	server 	server_id:3 	d 	1275555649 	admin  	a:2:{s:3:"old";a:17:{s:9:"server_id";s:1:"3";s:10:... 	pending
    I also looked at the cron script "server.php" and noticed this mysql statment.
    SELECT * FROM server WHERE update = 1 AND server_id = ".$conf["server_id"]
    Yet i looked in the server table and there isn't a colum called 'update', what has happened?

    I can access the interface fine but its just not applying,


    Getting quite annoyed now...

  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Thats all ok. as You might have noticed, the sql stamement that you copied is from a code part that is commented out, so it has no relevance for ispconfig. The records in sys_datalog are fine too.

    Regarding your problem that updates get not applied, see here:

    and you should update to the latest ISPConfig 3 release ( to prevent this in future.
  3. Rapid2214

    Rapid2214 New Member

    Ok thanks, i didn't notice :D

    But i don't understand what you mean by "server table for this server is the same then the datalog_id of the last processed entry"...

    What feild do i need to change?

    Thanks alot,

  4. Rapid2214

    Rapid2214 New Member

    FIXED, upgraded to and did a reboot.

    Thanks for the help...


Share This Page