Server can receive email but cannot send to gmail and yahoo

Discussion in 'Server Operation' started by majafy, Sep 12, 2013.

  1. majafy

    majafy New Member


    I have 3 servers, one server is for DNS server, one server is for web and database and another one is for mail server.

    I configured a Linux CentOS 6.4 64bit from scratch for just a mail server.

    I route IPs with NAT in firewall to servers,

    I installed Postfix+RoundCube on mail server (installed with iRedMail).

    I can send email to users on this email from everywhere but when I trying to send email from this server to Gmail my email will be returned and my emails to Yahoo will going to spam folder (with delay).

    In returned email from gmail I have this header:
    Return-Path: <[email protected]>
    Received: from localhost ( [])
    	by (Postfix) with ESMTP id C37A12C0A63
    	for <[email protected]>; Wed, 11 Sep 2013 08:57:12 -0700 (PDT)
    DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/simple;; h=
    	:mime-version; s=dkim; t=1378960029; x=1379824030; bh=155hO2gu2Z
    	MwsavrhDs6DbSnLxpFq5Nz8sMSmWlB2Ac=; b=Ze6mYzUcBGMaET6z/btosDHdpI
    X-Virus-Scanned: amavisd-new at
    Received: from ([])
    	by localhost ( []) (amavisd-new, port 10024)
    	with ESMTP id q61GPJvu0H_h for <[email protected]>;
    	Wed, 11 Sep 2013 08:57:09 -0700 (PDT)
    Received: from ( [])
    	by (Postfix) with ESMTPA id 104712C09BF
    	for <[email protected]>; Wed, 11 Sep 2013 08:57:08 -0700 (PDT)
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=UTF-8;
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    Date: Wed, 11 Sep 2013 08:57:08 -0700
    From: [email protected]
    To: [email protected]
    Subject: Test email
    Message-ID: <[email protected]>
    X-Sender: [email protected]
    User-Agent: WebMail

    I don't know why in Received said "from localhost" ! I think the problem is this.

    How can I solve this problem ?

    DNS Records: MX A SPF v=spf1 mx -all TXT v=DKIM1p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQCvXjukAXAYfmb3isOnp35UbpxXB8cqqAfRAMTrVJuKsBZukpfqZgXxiidu5Bdsib26tjaL7qy8DhkyXmA6XIQelOANXTz2GRQyUV028Q+1jYUN8HdwLFKm29v8O3z3dBaxqdpyArKG6+44Wyva1NXA2G2prT4NfYYJ8pDLZNn4RQIDAQAB IS public IP of my mail server.

  2. majafy

    majafy New Member

    Nobody can help me ?!
  3. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Thats most likely ok, it says localhos beacuse the enail was scanned by amavis.
  4. majafy

    majafy New Member

    Thanks, what thing should I change in amavis configuration ?

Share This Page