Saslauthd Error need help

Discussion in 'General' started by PierreR32, Sep 25, 2006.

  1. PierreR32

    PierreR32 New Member

    Hey everybody, (first sorry for bad english)

    i have install 2 Servers with ISPConfig.
    Server 1 is running with Debian 3.1 and PHP4 !!!
    Server 2 is running with Debian 3.1 and PHP5 !!!
    I install the Servers like in the Howtos perfect Debian.

    Now my Problem.
    On Server 2 have the problem with Sending Mails via Mail Client.
    in the Logfile comes everytime the follow errors from mail.log:
    Code:
    Sep 25 12:24:03 server23 postfix/smtpd[11457]: connect from p57AF69D7.dip.t-dialin.net[87.175.105.215]
    Sep 25 12:24:03 server23 postfix/smtpd[11457]: setting up TLS connection from p57AF69D7.dip.t-dialin.net[87.175.105.215]
    Sep 25 12:24:04 server23 postfix/smtpd[11457]: TLS connection established from p57AF69D7.dip.t-dialin.net[87.175.105.215]: TLSv1 with cipher DHE-RSA-AES256-SHA (256/256 bits)
    Sep 25 12:24:07 server23 postfix/smtpd[11457]: warning: SASL authentication failure: cannot connect to saslauthd server: Too many levels of symbolic links
    Sep 25 12:24:07 server23 postfix/smtpd[11457]: warning: SASL authentication failure: Password verification failed
    Sep 25 12:24:07 server23 postfix/smtpd[11457]: warning: p57AF69D7.dip.t-dialin.net[87.175.105.215]: SASL PLAIN authentication failed
    Sep 25 12:24:08 server23 postfix/smtpd[11457]: warning: SASL authentication failure: cannot connect to saslauthd server: Too many levels of symbolic links
    Sep 25 12:24:08 server23 postfix/smtpd[11457]: warning: p57AF69D7.dip.t-dialin.net[87.175.105.215]: SASL LOGIN authentication failed
    Sep 25 12:24:11 server23 postfix/smtpd[11457]: lost connection after AUTH from p57AF69D7.dip.t-dialin.net[87.175.105.215]
    Sep 25 12:24:11 server23 postfix/smtpd[11457]: disconnect from p57AF69D7.dip.t-dialin.net[87.175.105.215]
    
    I dont know where is the error :(
    I check the Installation for sasl agains.

    The problem ist thats of this Server running custom webs with eMails.

    Also:
    Received eMail is running
    Send email via webmail is running
    Send eMail via eMail Client ist NOT running.

    I hope you can help me.

    greetz Pierre
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What's in /etc/default/saslauthd?
    What's the output of
    Code:
    ls -la /var/spool/postfix/var/run/saslauthd
    and
    Code:
    ls -la /var/run/saslauthd
    ?
     
  3. PierreR32

    PierreR32 New Member

    the error is away.
    SMTP was running as Chroot.
    When run as chroot he can't use symbolic links.

    Greetz
     

Share This Page