same user name for different domain

Discussion in 'Installation/Configuration' started by hanswid, May 26, 2008.

  1. hanswid

    hanswid New Member

  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

  3. hanswid

    hanswid New Member

  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

  5. hanswid

    hanswid New Member

  6. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Please read my above posts again:

    1) Username != email address.
    2) You may have [email protected] and [email protected] for sure, I told you that above.

    the steps are:

    1) Activate the user prefix again, you should never deactivetd it.
    2) Create the two email addresses [email protected] and [email protected]

    You can have 200 sites on your server and every site has its own email address info@.... without problems.
     
  7. hanswid

    hanswid New Member

    thx, sorry a newbie. I will try it now.
     
  8. hanswid

    hanswid New Member

    i tried and still failed. i activated prefix now. So in User & Email tab looks like this :

    - Email address : [email protected]
    - Username : igi-hans <=== uses 'igi' as prefix
    - Password : mypassword

    I saved it, and tried it with Thunderbird. If i use hans as login, it will fail, but if i use igi-hans, login will OK. Meaning, that I have to use [email protected] instead of [email protected].

    But i try using webmail, both hans and igi-hans can login without problem. But mail send to other like Yahoo always appears as igi-hans, not hans.

    Is there any other setting that i missed??
     
  9. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

Share This Page